2011

Dag 2416 – Porsche Cab

Comments Off on Dag 2416 – Porsche Cab 23 October 2011

Dag 2416 – Porsche Cab

När man bodde i Rydaholm och Värnamo så måste jag ju erkänna att det var svårt att gå igång på något hemmabyggebil, med högtalarsystem nästan lika stora som bilen man färdades i, men här i LA är det helt okej att vara biltokig. Här ser man juvelerna dagligen och det finns så otroligt många vackra bilar – helt ärligt så vet jag inte varför jag är så bilinstresserad, behöver inte äga dom, bara en lycka att titta på en vackert designad bil. Och idag är det premiär – första gången jag åker i en Porsche, sorgligt va 🙂 Men först ner till SDI där Javier spelar in en röst till nya filmen Twilight som har blivit missad så ska han mixa filmen nästa vecka. 20 min senare är han klar och vi åker till Starbucks och Noahs bagel och äter favvofrukosten nummer ett för min del, innan jag släpper av honom för hans rehearsal med bandet. Medan han roar sig med det åker jag till Magnus, en kompis från Göteborg och kollar stereon på bilen för den slutade funka när jag bytte batteri och medan vi väntar de två timmarna det ska ta medan den nollställs så har vi en trevlig pratstund på hans kontor, bla så kommer Lorenzo förbi och säger hejdå, han ska resa till Peru imorgon och vara assistent åt en biolog ute i djungeln en månad, vi får väl se om vi får se honom igen! Men när nästan två timmar är slut så är Magnus hungrig så inte nog med att jag får åka Porsche cab för första gången, jag får dessutom McDonalds för första gången på månader – milkshake och fiskfile… (Bilden tagen av killen i luckan på McDonalds :))

Visst är den fin? Dessutom hade jag inte en aning om att tändningslåset på Porsche sitter på vänstra sidan om ratten! Han dödar väl mig om han någonsin läser detta, men jag kan inte låta bli, Magnus har nämligen ett förflutet som Carola Häggkvists pojkvän! Och så tvingade jag honom att åka upp till ett skyltfönster så att jag kunde ta en helbild, men det bidde inget bra, han undrar säkert än idag, vad det var för fjortis han fick in i bilen, haha!

Säger hejdå och hämtar upp Javier och åker ner till Manhattan beach för att gå på grillfest, men vädret är hemskt så ringer och avbokar och åker och äter romantisk middag i Playa Del Rey istället. Dom har liveband här på söndagarna och det här bandet har sin egen radiokanal, bara gammaldags musik, underbart. Maten var fantastisk och vi har en underbar kväll min man och jag. En perfekt dag i mitt liv!

Och givetvis så måste min man gå upp och tittar närmare på gitarren för att den är annorlunda och gjord i metall, en ny original sådan här kostar från 3000 dollar, alltså över 20 000 kronor, den här är en kinesisk kopia och kostar bara 7000 kronor, men dom är häftiga!

Comments are closed.

NYA BLOGGEN: www.rebeckaponton.com/blog

Archives

© 2015 Rebecka Ponton. Powered by Wordpress.

Wordpress themes by WooThemes - Premium Wordpress Themes

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline