2011

Dag 2461 – Nicolita kommer hem

Comments Off on Dag 2461 – Nicolita kommer hem 07 December 2011

Dag 2461 – Nicolita kommer hem

På Spanska så ändrar man om namnen på de personer man gillar, så Nicole blir Nicolita, jag blir Rebeckita, Javier blir Javierito osv, om ni hör namn ni inte får till ibland 🙂 Man gör detsamma på Ryska, Olga blir Olichika, men det är den enda jag kan ändelsen på 🙂 Så matlagning står på schemat hela dagen idag, jaja fuskar lite och åker först och köper en kaffe latte på Starbucks och möter sedan upp Anna på Marshalls i Studio city, vi har ju julfest imorgon och idag säger Javier att jag måste köpa julklappar till alla som kommer imorgon 🙂 Hittar ett urgulligt Polo Ralph Lauren set till Arielle, samt ett hemmaspapaket till mamman Kim, och badlakan och lukta gott till Nicole och Marcella, och så får Victor och Brian varsitt presentkort på iTunes 🙂 Smaklöst men vad tusan kan inte komma på något annat.

Samt hittar faktiskt en ursnygg Polo Ralph Lauren stickad tröja till lillebror samt en Fleecejacka i Polo Ralph Lauren till pappa, kör man på ett tema så gör man väl det fullt ut! Men nu får det vara bra, ska inte köpa en endaste grej till av Ralph Lauren det här året, jag lovar! Vidare till Vallarta och handlar frukostmat samt stannar till på Ralphs och shoppar det sista innan jag åker hem och yr runt som en höna i köket. Vet inte riktigt vart jag ska börja. Jag ska laga 3 st Janssons frestelse, 5 kg med köttbullar, Spider Oreo Mudcake, samt griljera skinkan. Och mitt i allt så kommer finaste Nicole hem, första gången på ett år som hon är hemma, mysigt (Javiers 22-åriga dotter)!

Så får lite hjälp av henne medans vi går igenom vad som hänt sedan vi sågs sist – supermysigt! Vid 12 är jag äntligen klar och kan krypa i säng, det luktar världsbäst hemma!

Comments are closed.

NYA BLOGGEN: www.rebeckaponton.com/blog

Archives

© 2015 Rebecka Ponton. Powered by Wordpress.

Wordpress themes by WooThemes - Premium Wordpress Themes

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline