2011

Dag 2463 – Julligt i Los Angeles

Comments Off on Dag 2463 – Julligt i Los Angeles 09 December 2011

Dag 2463 – Julligt i Los Angeles

Så den svenska festen fortsätter, idag klockan 3 kommer Anna och hämtar mig och hon kör till IKEA i Burbank där vi möter upp en massa svenska män och kvinnor för att äta deras julbord. Tar lite kort för barnenVi är 25 personer vid vårat bord och jag har tagit med mig snaps i en petflaska 🙂 Men glömde snapsglas så vi snapsar ur de där minikopparna man tar ketchup i, det fungerar lysande!

Bild på min nya golftränare An Marie, Siv i mitten och Anna till höger, underbara tjejer! All mat är fantastiskt god förutom Janssonen, den vet dom nog inte riktigt hur man gör tyvärr. Bild på mig, Anna och Pernilla vid julbordet!

Min favorit är laxen, jag älskar lax, har bestämt mig för att lära mig hur man gravar lax till nästa år, samt hur man gör hovmästarsås. Åker vidare ut till landet där alla har hästgårdar och hem till Marias superfina hus, helt underbart och dricker glögg, vin och umgås, den här mysiga hästen hälsade oss välkomna, visst är den fin?

Vid 9 åker vi in till stan Anna och jag och går på Svenskt glöggparty på Beso där vi möter upp en massa vänner och dricker glögg.

Man måste ju få spexa lite 🙂

Åker hem tidigt, det har varit en lång vecka och jag är superlycklig men väldigt trött!

 

 

Comments are closed.

NYA BLOGGEN: www.rebeckaponton.com/blog

Archives

© 2015 Rebecka Ponton. Powered by Wordpress.

Wordpress themes by WooThemes - Premium Wordpress Themes

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline