2011

Dag 2478 – Julafton i Sverige

Comments Off on Dag 2478 – Julafton i Sverige 24 December 2011

Dag 2478 – Julafton i Sverige

Så det blev ingen vit jul, men dock fick jag lite snö ändå så måste erkänna att jag är rätt nöjd ändå. Vaknar vid 5 på morgonen och ligger och spelar Sudoki och läser email till klockan 6 då jag äntligen kan gå upp och julafton kan börja. Så det här har man alltså sett fram emot sen mitten på november, kommer bli så himla bra! Börjar med att gå in och mysa med den lilla tjockisen Eztelle som precis vaknat, nu är vi alla samlade, saknas bara Olivers fina mamma Sandra, men förhoppningsvis är hon med nästa år! Jagar upp alla och går ner och äter frukost.

Dagens höjdpunkt är förstås att få åka en sväng med traktorn 🙂 John Deere om ni inte noterat detta tidigare 🙂

Här övervakar vi arbetet byte av utebelysning 🙂

I vanliga fall så hade vi börjat julafton med att klä granen, men i år har jag ju redan tjuvstartat så nu har jag 2 timmar av ledighet vilket känns lite ovanligt, så det får bli mys och glögg i biblioteket – jag har världens knäppaste men underbaraste familj, så roligt när alla är hemma.

Wordfeud Beroende 🙂

Så vi hade bestämt att se på Kalle klockan 3 och äta vid 4, men när jag kommer ner efter en stund så har lillebror redan börjat med maten lite innan 2, han är hungrig, så bara att duka upp julbordet och äta. Vi har i år tagit maten från Jocke som ägde restaurangen i Lammhult men nu har en ny i Ljungby, och det är som vanligt fantastiskt god mat.

Sen upp och kollar på min första Kalles julafton på 6 år, underbart, fast inte lika roligt som jag kom ihåg 🙂 Och vid 6 kör vi julklappsutdelning med världens underbaraste tomte, som glömde ficklampan i fönstret, men han kommer kanske tillbaka nästa år. Så tydligen för en massa år sedan så gav Robert Elviz, alltså vår syster Malenas äldste son en riktigt högljudd leksak i julklapp så i år ger Malena igen och Oliver får en elgitarr med inbyggd mikrofon, som alla måste prova, ser superkul ut men minst sagt irriterande efter en stund 🙂

 

 

 

God Jul önskar familjen Petersson i Hjortsjö!

Comments are closed.

NYA BLOGGEN: www.rebeckaponton.com/blog

Archives

© 2015 Rebecka Ponton. Powered by Wordpress.

Wordpress themes by WooThemes - Premium Wordpress Themes

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline