2012

Dag 2740 – Jätterea hos Pernilla

Comments Off on Dag 2740 – Jätterea hos Pernilla 15 September 2012

Dag 2740 – Jätterea hos Pernilla

Vaknar alltid jättelycklig och med supermycket energi de dagar vi har event, jag älskar det här! Drar med Javier till Marmelade café och äter frukost, och det är supergott, skit har gått miste om det här de tre åren jag bott i Sherman Oaks, nästan samma pris som Mels men bättre mat. Vi har ätit både lunch och middagar här förut och inte varit imponerade, men frukosten var något i hästväg! Packar bilen full av reakläder och beger mig hem till Pernilla där jag får börja med att kavla ut den redan färdiga pajdegen, lite latmask är väl okej att vara. Har superkul, men mycket som ska hända innan gästerna kommer. Och medan vi sliter så ligger vissa bara och latar sig.

20120922-123329.jpg
Gör vit sangria på vitt vin, clubsoda och massor av skivade apelsiner. Vid 3 kommer Shayma och rear ut sin sommarkollektion, och jag har sänkt mina priser från 25 dollar till 15 dollar per BCBG plagg, ska få nya snart så måste bli av med det gamla. Det kommer precis lagom med folk så man hinner prata emellan varven och det är en kanonkväll. Tyvärr shoppar jag nästan lika mycket som jag tjänar idag, ja eller inte riktigt, jag handlar väl upp hälften 🙂 Kunde inte låta bli, både Pernilla och Shayma hade väskor och smycken jag gått och spanat på och nu när det var rea så kunde jag inte låta bli.
Jag köper bl.a. de här två…

20120922-223935.jpg
Sitter på slutet och myser och pratar, kanondag, så nöjd kan bara inte fatta att jag missade att ta kort under dagen.

20120922-224124.jpg
Vid 10 börjar vi packa ihop och åker hem till Anna där det är fest, hon har lyckats samla ihop ett jättecoolt gäng, där är folk från hela världen och det känns nästan lite som Audrey Hepburn’s fest i Breakfast at Tiffanys 🙂 Och när Javier kommer vid 11.30 så är festen perfekt!

Comments are closed.

NYA BLOGGEN: www.rebeckaponton.com/blog

Archives

© 2015 Rebecka Ponton. Powered by Wordpress.

Wordpress themes by WooThemes - Premium Wordpress Themes

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline