2012

Dag 2817 – Eliason Awards

Comments Off on Dag 2817 – Eliason Awards 30 November 2012

Dag 2817 – Eliason Awards

Går och bakar mina naglar, det håller i nästan två veckor så passar mitt schema perfekt, idag väljer vi Tiffany turkosa.

20121202-164056.jpg
Dom säger att man nu kan göra denna gel hemma själv men vem orkar pilla med det? Jobbar hemifrån, det blir julmatsrester till lunch och efter det flyttar Åsa in för helgen. Vid 6 åker jag över till Drybar i Studio City och får håret lockat, Mai Thai, får en jättegullig mexikansk kille som hjälper mig. Hem och sminkar mig och slänger på mig klänningen och rusar sedan ner med Javier där Anna och Scott väntar. Vi åker till The Lot och parkerar och när vi tar hissen ner och kommer ut så är Eliason Awards, där i parkeringshuset. Även fast vi inte ska gå på middagen utan bara efterfesten så blir vi tillfrågade av finaste Kerstin Alm om vi kan ta några kort på röda mattan och hon är en talang, dom blev kanonfina!

Vidare till Jones och möter upp Tamara, Annika, Pernilla, Carlitos, Pernilla och Karin, vi är 10 personer som ska förfesta.

Går tillbaka till Eliason Partyt vid 10.30 och supertrevligt tills något litet pucko får för sig att det är okej att röka, sedan tar det 15 minuter så har du 30 idioter som röker, urk då åker vi hem 🙂

Comments are closed.

NYA BLOGGEN: www.rebeckaponton.com/blog

Archives

© 2015 Rebecka Ponton. Powered by Wordpress.

Wordpress themes by WooThemes - Premium Wordpress Themes

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline