2012

Dag 2827 – Exklusiv Shopping

Comments Off on Dag 2827 – Exklusiv Shopping 10 December 2012

Dag 2827 – Exklusiv Shopping

Har en mysdag med en väninna idag, vi möts upp i Culver city och hon parkerar sin bil och hoppar in i min och vi ska ha en heldag med shopping. Men inte vilken shopping som helst utan nere i Costa Mesa på South Coast Plaza. Först till Onquestyle och shopping hos Kirsten från danska hollywoodfruar, jag köpte en sådan himla fin väska från Coach, och tänkte nu hitta en ny!

Jag hittar ingenting tyvärr men min kompis köper en Chanelväska, vill också väldigt gärna ha en men 30000 kronor för en väska är lite ovanför min budget. Men jag lär mig massor om dom dock. För det första eftersom man spenderar så himla mycket pengar så vill man köpa en klassisk väska, den här.

En ny kostar 6000 dollar och det tar 30 dagar eller mer innan man får väskan. Den för 4295 ovanför är i 100% perfekt skick, dock fortfarande ovanför min budget, men en vacker dag så 🙂 Härifrån åker vi vidare till South Coast Plaza och jösses vilket shoppingmall, har aldrig sett på maken, men först lunch i djungeln 🙂

Ett otroligt häftigt shoppingcentra, här är de topp 10 affärerna 🙂

Vi har en fantastisk dag, lär mig samt ser massor och får hur mycket ideer som helst, underbart ställe, så otroligt mycket vackra saker. Går säkert två mil idag och tyvärr i slutet så gör det så fruktansvärt ont i fötterna, här finns säkert 50 designeraffärer i toppklass.

 

 

Comments are closed.

NYA BLOGGEN: www.rebeckaponton.com/blog

Archives

© 2015 Rebecka Ponton. Powered by Wordpress.

Wordpress themes by WooThemes - Premium Wordpress Themes

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline