2013

Dag 3071 – Downtown Shopping

Comments Off on Dag 3071 – Downtown Shopping 16 August 2013

Dag 3071 – Downtown Shopping

Upp tidigt och åker till Berolina och shoppar svenska brödlimpor, vidare Downtown LA och shoppar kläder till en kund, sakta men säkert så blir det finare och finare här nere. Dock så har jag toppen nere, musiken på hög volym och Waze (min gps) råkade skicka mig 7 kvarter genom ett jättefattigt område, inte bra, hjärtat dunkade till i kroppen, sänkte volymen så att jag inte skulle dra till mig någon uppmärksamhet och sjönk ner på sätet. Det är hemlösa överallt som går omkring som zombies, man kan inte veta om dom är knarkare och våldsbenägna eller hungriga och jag sitter i nedcabbad bil, inte rätt tillfälle att stanna och fälla upp cabben, det tar ju bara 24 sekunder 🙂 Skit vad rädd jag blev, men väl i mitt kvarter så känner jag igen mig igen, här är det fint.

IMG_3116

Jag har sådan tur idag att hos min sista kund så hjälper dom mig att packa så allt jag behöver göra är att fylla i formulären och bege mig till posten i Sherman Oaks och sända dom, jippi snabbaste någonsin.

Åker till Anna och tittar på hennes nya kontor i Studio city, jättemysigt. Går en sväng och kollar i affärer innan vi går och äter kinamat, mumsigt. Hon åker till UPS affären och jag åker hem och parkerar min bil, ska nämligen gå till närmsta Happy Hour ställe, klockan är 4.30 så i tidigaste laget kanske 🙂 Men jag går och går och går och går och ingenting är öppet, det är 35 grader varmt så snälla kom igen, var är stället!

När jag har gått över 1 km så hittar jag äntligen ett nyöppnat ställe i Studio city och kan då ringa Anna och Javier och be dom komma dit. Anna åker vid 6-tiden för hon ska hem till barnen och laga mat men Javier och jag blir det en helkväll för som avslutas med middag på Stanleys. Är på glatt humör 🙂

photo 5-8

Comments are closed.

NYA BLOGGEN: www.rebeckaponton.com/blog

Archives

© 2015 Rebecka Ponton. Powered by Wordpress.

Wordpress themes by WooThemes - Premium Wordpress Themes

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline