2013

Dag 3102 – Årliga stora fixardagen

Comments Off on Dag 3102 – Årliga stora fixardagen 16 September 2013

Dag 3102 – Årliga stora fixardagen

Javier har åkt tidigt och jag pallrar mig ur sängen vid 8, skönt att veta att i kväll kommer jag gå och lägga mig tidigt 🙂 Åker till varuhuset och shoppar BH och trosor till en vän i Sverige på Victorias Secret – jippi jag åker hem nästa fredag på 9 dagars semester. Egentligen är det ju vid den här tiden på året som jag skickar hem massor med paket men nu slipper jag utan kan ta med det istället. Hittar även den här väskan på Bloomingdales från Kate Spade New York och jag blir helt kär.

Screen Shot 2013-09-17 at 3.50.15 PM

 

Shoppar mer och far runt som en liten idiot i de olika affärerna. Bla mitt nya iphoneskal som jag ska ha till min lila höstväska, kommer bli så himla fint.

Screen Shot 2013-09-20 at 12.14.51 PM

 

Far vidare, idag blir det en riktig fixardag. Bla så shoppar jag massor av plantor på Orchard Nursery, ska göra om båda balkongerna hemma. Fyller på med konserver på mataffären samt shoppar massor. Hinner med 7 butiker till innan jag på eftermiddagen äntligen är hemma igen och kan börja fixa på balkongerna.

IMG_3576

På den lilla balkongen blev det också bra, tyvärr gör vi det ju inte sådär mysigt som vi har det hemma i Sverige, det är för varmt för det, men jag gillar grönt och det har jag fått. Samt så köpte jag några nya gröna plantor till inomhus.

IMG_3577

Samt så är det dags att packa ner mina fina sommarsaker till nästa år, den som spar han har 🙂IMG_3574

 

 

 

Comments are closed.

NYA BLOGGEN: www.rebeckaponton.com/blog

Archives

© 2015 Rebecka Ponton. Powered by Wordpress.

Wordpress themes by WooThemes - Premium Wordpress Themes

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline