2013

Dag 3190 – Tappar bilnyckeln i avloppet

Comments Off on Dag 3190 – Tappar bilnyckeln i avloppet 13 December 2013

Dag 3190 – Tappar bilnyckeln i avloppet

Går och gör håret på morgonen på the Dry Bar, jag är hopplös kan inte måla naglarna själv och vill jag vara fin i håret så får någon annan fixa det.

IMG_5165

Efteråt så har min fina man tid att följa med mig downtown och shoppa tyg till nya gardiner i matsalen. Parkerar på gatan och går till samma affär som häromdagen och direkt så tycker han samma som mig, jippi det blir randigt. På vägen ut därifrån med massor av tyg i famnen så när jag öppnar bagaget så glider bilnyckeln ur handen på mig, landar på marken och glider ner i avloppet. Jag hinner inte ens reagera även om det känns som det händer så sakta så sakta. Skit! Böjer mig ner för att försöka få tag på den, men ser bara bajs, gyttja, gamla matrester, finns inte en chans i livet att jag kommer försöka rota runt där och det luktar vidrigt. Tack och lov så har min man extranyckel med sig så vi kan köra därifrån. Jag är egentligen chaufför åt Javier idag, så han kan ta sig fram snabbare samt arbeta i bilen medan jag kör, men mitt lilla misstag försenar oss lite. Jag kör honom till Burbank så han kan gå på jullunch med en kund medan jag får gå över gatan och äta Kinamat 🙂 Hinner med att shoppa ett par Gucci Vintage skor medan jag väntar på att han ska bli klar, borde ju egentligen inte med tanke på vad den där jäkla nyckeln kostar men dom är perfekta för mitt jobb i morgon och jag behöver nya.

Vidare ner till Culver city och släpper av Javier på SDI medan jag åker direkt till Volvo och köper en ny bilnyckel, 2800 kronor kostar dom men då jag tycker det är dyrt så frågar jag efter kompispris och får den för 2000kronor, men helt i onödan, tänk vad kul jag kunde ha haft om jag istället shoppat upp de pengarna, suck!

IMG_5168

Javier hinner gå till mig då han är klar tidigare och vi åker till 3 ställen till med kunder till honom innan vi stannar i Hollywood och äter middag på Vermont Avenue precis vid mitt jobb.

IMG_5170 IMG_5172

 

Comments are closed.

NYA BLOGGEN: www.rebeckaponton.com/blog

Archives

© 2015 Rebecka Ponton. Powered by Wordpress.

Wordpress themes by WooThemes - Premium Wordpress Themes

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline