2015

Dag 3499 – Vinprovning i Los Olivos, utanför Santa Barbara

Comments Off on Dag 3499 – Vinprovning i Los Olivos, utanför Santa Barbara 24 January 2015

Dag 3499 – Vinprovning i Los Olivos, utanför Santa Barbara

Upp tidigt och beger oss nedcabbat uppför kusten förbi outleten Camarillo och förbi Santa Barbara upp till Los Olivos och går på vinprovning.
IMG_6329
Vi börjar idag med Wine Merchant Cafe där vi äter lunch och shoppar 2 lådor med vin då vi hittar ett favoritvin från Curtis som vi brukade betala 24 dollar för men som dom säljer ut här för 17 dollar. Det är helt slutsålt hos leverantören så vi blir superglada och  köper 28 flaskor. Samt lite champagne och annat smått och gått, jag gillar den här restaurangen för att de plockar in vad de tycker är bäst i närområdet. Men ägarna åker även till Frankrike och Italien och shoppar så champagnen jag köper idag är därifrån.
IMG_6332
IMG_6331
Vidare upp till Curtis som har blivit uppköpta av Andrew Murray, allting ser mer ut som en nattklubb än vår gamla familjevingård, här ska vi nog inte vara medlemmar längre ;( Men vi testar 7 viner och plockar upp vår medlemsbeställning innan vi åker vidare till Firestone som ligger vägg i vägg nästan, grannvingård.

IMG_6334

Konstigt att man kan ha roligt även när man inte gör någonting, älskar min skäggiga man. Vi testar 7 dagars skäggstubb vilket han inte haft så länge jag känt honom, men jag ville se hur han såg ut och tycker han är supersöt. IMG_6337 IMG_6339

Vackert här uppe också. IMG_6340

Stannar till i Los Olivos och köper en låda till med vin, det var ju så himla bra pris. Bättre det än att springa och köpa skitviner på Ralphs. IMG_6341

 

Kör ner mot Santa Barbara och stannar till på Bacara spa och resort och har ytterligare en vinprovning, älskar det här stället.
IMG_6354

Avslutar en fantastisk dag i deras runda bar med ostron och appetizers, det är så fint här. IMG_6355 IMG_6358

Kinesiska körsbärsblommorna är levande 🙂IMG_6362

Åker hem till Sherman Oaks och parkerar bilen och går över gatan till Local Peasant och firar fina Pernillas födelsedag. Det blir en jalapeno cocktail och mysigprat med fina tjejerna. Men vi går hem tidigt, det har varit en väldigt lång dag.

IMG_6365 IMG_6368

Comments are closed.

NYA BLOGGEN: www.rebeckaponton.com/blog

Archives

© 2015 Rebecka Ponton. Powered by Wordpress.

Wordpress themes by WooThemes - Premium Wordpress Themes

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline