2015

Dag 3575 – Går till min nya doktor

Comments Off on Dag 3575 – Går till min nya doktor 13 April 2015

Dag 3575 – Går till min nya doktor

Så när man har läkarförsäkring här i USA så måste man leta läkare inom sitt nätverk. Och hittar flera hundra stycken i mitt närområde, sjukt vilken ska man välja? Jag tar de som har flest reviews och söker på dem i Yelp, där man får ännu fler reviews och information om läkarna, och kommer de inte upp så går jag bara vidare. Nästan alla läkare har dåliga reviews på sina anställda, helt sinnessjukt, tror folk har dåligt tålamod här i LA 🙂 Men jag väljer till slut en som heter Joey Bratt och som bara finns några kilometer bort och jag får en tid idag på morgonen.

Han har ingen aning om vad jag har, men vi tar massor av tester och han ger mig medicin så att jag klarar min semester till Vegas imorgon bitti utan magproblem.

JoeyBratt

Tyvärr tar de ju inte testerna här utan jag måste hem, fylla 5 plastbunkar med ja ni fattar, urk. Jag börjar spy som en, vet inte vad men så jäkla äckligt. Sen måste jag ta det äckliga och åka till en klinik och lämna in proverna över disk, mysigt. Vet inte om detta är en förbättring eller vad. Kul dag jag har haft, men känns bra att jag tar tag i det här, inget kul att vara magsjuk nästan varje år. Nu behöver vi bara vänta en vecka på att proverna ska komma.

Comments are closed.

NYA BLOGGEN: www.rebeckaponton.com/blog

Archives

© 2015 Rebecka Ponton. Powered by Wordpress.

Wordpress themes by WooThemes - Premium Wordpress Themes

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline