2015

Dag 3624 – Flyger till Maui på Hawaii

Comments Off on Dag 3624 – Flyger till Maui på Hawaii 01 June 2015

Dag 3624 – Flyger till Maui på Hawaii

Upp tidigt, jag ska nämligen flyga till Maui på Hawaii idag för en minisemester med min styvdotter Nicole. Har packat en liten väska med bikinis och en klänning och skor till kvällen samt böcker men det är allt jag har med mig. Tar en Uber till flygplatsen och går och ska checka in. Javiers dotter har börjat flyga med Delta vilket innebär att som hennes föräldrar så kan vi för en billig penning flyga med henne, vilket jag bestämt mig för att göra denna gången. Men hon har råkat stava mitt namn fel så vi skickade in papper för ändring av mitt namn i torsdags men det tar nog tyvärr lite längre tid än så innan det blir ändrat så idag slussar dom runt mig i 3 olika kassor innan det blir rätt men tyvärr så missar jag mitt flyg och får åka hem igen. Men det går fler flyg till Maui idag så kommer åka standby lite senare, men vill ju inte sitta här så åker hem och ser på när de installerar våra nya fönster, 3-glas så vi inte hör några ljud. Något som vi betalar för själva, min man är ju lite ljudkänslig.

 Och på eftermiddagen kommer jag då med samma flyg som Nicole till Maui, underbart kul vi ska ha. Jag är i semestermood 🙂

Visst är hon fin i sin lilla outfit!

Vi spenderar natten på Hyatt Regency som ligger 40 minuter från flygplatsen och jag får min egen säng i hennes stora rum. Direkt efter ankomst går vi ner till baren, delar på lite förrätter och dricker rose, härligt att vara här. Jag har bara varit på stora ön på Hawaii förut och det är 9 år sedan så det var dags för ett nytt besök även om här är svindyrt.

Comments are closed.

NYA BLOGGEN: www.rebeckaponton.com/blog

Archives

© 2015 Rebecka Ponton. Powered by Wordpress.

Wordpress themes by WooThemes - Premium Wordpress Themes

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline