2015

Dag 3636 – Köper musikinstrument

Comments Off on Dag 3636 – Köper musikinstrument 13 June 2015

Dag 3636 – Köper musikinstrument

Arbetar hemma hela dagen och på kvällen tar jag med mig mannen och går över gatan och försöker övertala honom att det är en fantastisk ide att köpa en Cajon, ett piano och kanske en tavla och ta bort den där fula bokhyllan och göra sig av med lite pocketböcker. Fyller på med massor av gott franskt vin till maten så att han lättare ska övertalas 🙂 Sniglar är bäst. 

  

 Visst är det fint på Rive Gauche!

IMG_8688

Vi går nerför gatan till Guitar Center och tittar på flera olika Cajonmodeller, men när han tar fram en som är gjord i Peru där trumman kommer ifrån, samt är jättefint dekorerad så blir det den, jippi dags att gå hem och lära sig. (Det blev alltså inte den på bilden).

 Vi hinner även med att gå och titta på piano och hittar ett som är perfekt. Vi måste ju tyvärr ha ett där man kan reglera volymen då vi har grannar under oss. Tyvärr har dom det inte hemma så jag får åka till Hollywood imorgon och plocka upp ett.

  Tar min Cajon på ryggen och går hem 🙂

FullSizeRender-7

Visst är den fin! 

 Första provspelningen! 

 Alla böckerna jag ska slänga, tog några timmar att gå igenom vilka som ska vara kvar och vilka som måste gå. Bokhyllan ska bort!  

 

Comments are closed.

NYA BLOGGEN: www.rebeckaponton.com/blog

Archives

© 2015 Rebecka Ponton. Powered by Wordpress.

Wordpress themes by WooThemes - Premium Wordpress Themes

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline