2012, Playa Del Carmen

Dag 2727 – date på egen hand

Comments Off on Dag 2727 – date på egen hand 02 September 2012

Dag 2727 – date på egen hand

Javier var och köpte smoothies igår så att dom skulle räcka hela dagen idag. Finingen som stödjer mig 100% i det här och också äter vad jag äter 🙂 Vi åker till The Reef Beach Club och solar och badar, första gången jag doppar mig i havet och det är varmt i Playa del Carmen.

Hem och badar i poolen och när Javier försvinner för att spela med bandet så gör jag mig iordning och går in till stan. En kille går förbi och säger “hola barbie” 🙂 Jag kan ju inte annat än att skratta åt en sådan komplimang om det nu var menat som en sådan, hehe. Jag ska ha egentid och finns det något underbarare när man sett varandra varenda dag i 10 dagar?  Jag går till Di Vino, vilket jag tror är en av Playa Del Carmen’s bästa restauranger, dock pratar vi om en helkväll för 45 dollar, det är billigt och underbart gott här! Får mitt bord och beställer ett glas rött och en sallad. 20120902-220913.jpg

Jag har en fantastisk kväll som vanligt, maten är så fantastiskt god, jag äter fisk till huvudrätt med potatis och grönsaker men på Sturehofvis, så jäkla gott!

20120902-221421.jpg
Avslutningsvis ytterligare ett glas vin och mörk choklad, min 3 timmars middag har varit suverän!

Går ner till Wah-wah och lyssnar på Javier som gästspelar, så duktig min fina man.

Comments are closed.

NYA BLOGGEN: www.rebeckaponton.com/blog

Archives

© 2015 Rebecka Ponton. Powered by Wordpress.

Wordpress themes by WooThemes - Premium Wordpress Themes

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline