2014, Playa Del Carmen

Dag 3241 – Släkten på frukost och hot vespa date

Comments Off on Dag 3241 – Släkten på frukost och hot vespa date 02 February 2014

Dag 3241 – Släkten på frukost och hot vespa date

Idag kommer släktingarna på besök, mitt ansvar är alltid att duka och fixa blommorna, så glad att andra tar hand om maten 🙂

IMG_5995

Det är Javiers mammas kusin Hernan som står för matlagningen idag, han gör Colombianska arepas, supergott. IMG_5998

Efter den sena frukosten som inte började förrän vid 12, så blir det tequila i poolen 🙂 IMG_6010 IMG_6011Vi måste lämna, det är ju finalen i Amerikansk fotboll så alla våra vänner väntar på oss på Wah-wah och han har lovat ta mig ut på middag. Visst är han fin min vespa date 🙂

IMG_6013

 

Så Javier har pratat med en gammal vän från Mexico city och hon berättar att hennes son är hovmästare på ett nytt häftigt ställe så vi bestämmer oss för att åka dit och kolla in det. Egentligen så ville jag ju gå till en där stället som är en trappa upp som ser ut som en trädkoja, men man får inte alltid som man vill.

Så döm om min förvåning när hennes son arbetar på stället jag ville gå till 🙂

IMG_6015

Tyvärr är detta hans lediga dag så vi kan inte säga hej men det innebär bara att vi får gå hit en annan dag. Äter gucamole med bacon vilket smakar helt fantastiskt! Och dom har en skål vid sidan om med smarriga, superstarka chilis så att man kan få den nivån man själv vill ha på styrkan, superbra. För att då inte tala om de hemlagade chipsen, super!

IMG_6017

Klockan är ju bara 4.30 så inte så många gäster här än. IMG_6018 IMG_6020

En av sångerna dom spelade, fick såna flashbacks, helt underbart. Det visade sig vara There Must Be An Angel, underbart att musik kan föra en 20 år tillbaka i tiden. IMG_6021Det ser ännu mysigare ut på kvällen. IMG_6024Ner till Wah-wah och tittar på Super bowl på Storbildstv. Det är ju framträdandet i mitten som är bäst.

IMG_6026 IMG_6031Jättetrevlig kväll som avslutas med ett glas vin och lite kallrökt på DiVino.

 

 

 

Comments are closed.

NYA BLOGGEN: www.rebeckaponton.com/blog

Archives

© 2015 Rebecka Ponton. Powered by Wordpress.

Wordpress themes by WooThemes - Premium Wordpress Themes

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline