2015, Playa Del Carmen

Dag 3552 – Vinprovning, Ansiktsbehandling och mopedkörande

Comments Off on Dag 3552 – Vinprovning, Ansiktsbehandling och mopedkörande 19 March 2015

Dag 3552 – Vinprovning, Ansiktsbehandling och mopedkörande

Börjar dagen med olika ozonbehandlingar, vet att i Europa så är närmaste land man kan få en ozonbehandling Tyskland, säkert jättedyrt. Här så är min doktor väldigt välutbildad inom olika alternativa hälsolösningar både från Mexico, USA och Europa och Javier har gått här i flera år. Min man bröt sin rygg för herrans massa år sedan när han var och åkte skidor i Val d’Isere och åkte med väldigt avancerade skidåkare utanför pisten, när han föll väldigt illa och de opererade bort en bit av hans disk och han har haft ont i ryggen sedan dess. Men inte nu längre, han har i 4 års tid fått ozon injicerat i disken, som har reproducerat delar av disken. Nu gör han 1 behandling per år för underhåll och det kostar 1100 kronor, han brukade göra 3 eller 4 🙂 Jag får det genom att ha på mig doktorns stetoskop och sen sprutas det in genom mina öron och går genom luftvägarna, 1 gång per år och jag har inte varit sjuk sedan dess, inte ens en endaste liten förkylning, det du! Ja och eftersom Javier gör det också så har inte heller han varit sjuk, supercoolt. Den behandlingen kostar 300 kr 🙂 De har nu dessutom en ansiktsbehandling så det gör jag idag, fantastiskt skönt. Samt så rengör vi munnen med det, det är ju bakteriedödande så passar perfekt, här får Javier sin dos av sjuksyster.

IMG_7649
Hem och badar i poolen och arbetar, jag sitter framför datorn runt 6 timmar varje dag, har massor att göra. På kvällen ska vi på vinprovning så klär upp mig, och har på mig mina fina nya sandaler från Eileen Fisher, superbekväma. Jag går i förväg medan Javier kommer senare med moppen, jag vill gå på upptäcktsfärd.

IMG_7655
Fina Playacar. Jag har så många vänner och bekanta som besöker Playa del Carmen och det känns som vi alla tar samma foton, ser dem på FB hela tiden så nu ska jag bara ta foton på “nya” objekt, vilket kommer bli svårare men vill inte vara som alla andra 🙂

IMG_7658
Jag går i nästan 2 timmar men ser inget nytt 🙂 Går och sätter mig på Caguameria och väntar på min älskling.

IMG_7659 IMG_7660
Love Pina Colada! Har ju special diet just nu, inget socker vilket innebär att jag druckit vatten till middagen varje kväll, men idag gör jag ett undantag.

IMG_7664
Efter middagen går vi till Off the Wine på vinprovning, men får även 3-rätters middag vilket vi inte räknat med, vi åt ju på stället vi var på innan.

IMG_7666
Mysig kväll där även några av våra vänner kom och vi surfar hem på vår lilla vespa.IMG_7667

Comments are closed.

NYA BLOGGEN: www.rebeckaponton.com/blog

Archives

© 2015 Rebecka Ponton. Powered by Wordpress.

Wordpress themes by WooThemes - Premium Wordpress Themes

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline