2011

Dag 2458 – Antika smycken på julmarknaden

3 Comments 04 December 2011

Dag 2458 – Antika smycken på julmarknaden

Så fixar på morgonen, bla så åker vi till Mels och äter en snabbfrukost har inte varit här på evigheter, men smått försenad så det blir att kasta i sig maten och fräsa iväg. Åker downtown och går på SWEA:s julmarknad, stressar in till Anita och anmäler mig, jag ska stå i dörren och stämpla och dela ut broschyrer, precis som jag gjorde förra året, superkul för man ser så mycket folk! Men någon har redan tagit mitt jobb så jag blir ledig och går och letar upp Anna istället och går en sväng. Dom har loppis och jag hittar världens sötaste armband och tillhörande öronhängen med tre kronor symbolen på, visst är dom fina:

Har försökt att googla dom för att få veta mer, allt jag vet är att CC Sporrong & Co har tillverkat dom, men skulle vilja veta när. Jag har försökt att ha stora, moderna smycken på mig, men tycker inte jag passar i det, så det här setet blir nog en favorit. Och 10 dollar för öronhängena och 40 för armbandet är ett superbra pris.

Minglar runt och träffar massor med kompisar, bra dag det här, jobbar en timme i dörren och ser mer folk. Det här är verkligen årets svenska happening i LA, man träffar alla!

Jag, Åsa och Magnus på bilden ovanför!

Flera av mina vänner ställer ju även ut, med på bild är Anna-Karin och Pernilla, jag får inte vara med då jag inte har svenska produkter annars hade jag varit med i ett nafs. Ser två luciatåg och äter julbord och minglar mer, mysigt!

Jippi nu är det jul i luften, jag kan känna det lång väg! Ställde upp Adventsljusstaken i går kväll och i kväll ska jag pynta, livet är underbart! Vid 3.30 åker jag till Vallarta och handlar mat och sen stressar hem och plockar upp Javier och åker till hans kusin Victors dotters två års kalas som dom i år har på ett lekland.

Bild på Javier och favoritmostern, fastän hon egentligen är syssling bara.

Det här stället är lite trist dock, jag får inte göra ett skit, tydliga lappar överallt att vuxna inte får pilla på sakerna. Det är väl 1000 gånger roligare om man får leka tillsammans. Känner mig utmobbad och ledsen och vill åka hem – NOT 🙂 Men vi måste åka ändå, jag har fått punka på bilen visade det sig när vi gick in idag, så måste åka och lämna in den innan all luft går ur. Tack och lov bara 3 kvarter bort. Hem och lagar mat och sätter sedan igång och julpyntar, klär plastgranen och städar och gör fint samt dricker julmust och äter nötter.

Javier jobbar som vanligt så det blir jag och jag som myser.

Your Comments

3 Comments so far

  1. LINDA CORWIN says:

    CAN YOU PLEASE TELL ME WHERE I CAN PURCHASE A BRACELET 237733. ARMBAND, fästmögåva, Sporrong, 1900-talets början.
    THANK YOU LINDA CORWIN!
    EMAIL ME PLEASE

  2. Tomas says:

    Hej
    knapparna med blå bakgrund och tre kronor är från början militära mössmärken. Vanligt (förr) att man gjorde små armband till sin dam att bära på någon av balerna. Det var billigt och snyggt (ovanlig kombination)då officerskadetten inte kanske hade så mycket pengar att röra sig med. Märket används än i dag inom försvarsmakten. Själva designen är kapad och återfinns nu lite var stans, ex; manschettknappar
    Hälsningar
    Tomas

  3. Rebecka says:

    Tack snälla Tomas för din information, nu älskar jag mina smycken ännu mer!


NYA BLOGGEN: www.rebeckaponton.com/blog

Archives

© 2015 Rebecka Ponton. Powered by Wordpress.

Wordpress themes by WooThemes - Premium Wordpress Themes

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline