2012

Dag 2709 – Deprimerad?

Comments Off on Dag 2709 – Deprimerad? 15 August 2012

Dag 2709 – Deprimerad?

Så har de senaste dagarna känt mig ledsen, skittrött och har knappt kommit ur sängen, inte alls likt mig, jag är ju alltid världens gladaste och lyckligaste, fattar inte vad det är som hänt. När Javier dessutom på eftermiddagen slänger ut sig att han tror att jag kanske är deprimerad så blir jag förbannad, det är väl självklart att jag inte är deprimerad, men fattar inte vad som är fel!? Det blir en sväng till Pressklubben och arbetar idag och på kvällen möter jag upp Javier och vi åker till PF Changs och äter förrätter, jag är så hungrig så jag kan dö. Dessutom så kan jag knappt gå, sån jäkla träningsvärk, det började när jag skulle åka hem från jobbet på eftermiddagen, rätt åt mig 🙂 Värst är det i trappor, varenda steg gör ont. Kan dessutom knappt komma i och ur min bil, känner mig som 100 år gammal. Är nog lite trött också för när jag kör ut ifrån köpcentrat så har du 1 fil som går till vänster och en fil som går till höger samt 1 fil med mötande trafik. Jag är helt puckad i bollen och kör upp i den vänstra filen vilken är den som har den mötande trafiken, ingen just då men det skulle ju kunna komma någon 🙂 Javier skriker till och frågar vad tusan jag gör? Vadå svarar jag vi skulle ju svänga vänster, 3 sekunder senare trillar poletten ner och jag inser vad jag håller på med, vilken jäkla tokfia jag är, och får kvickt svänga över till mittfältet och be om ursäkt, pinsamt. I min trötta hjärna så körde vänsterfilen till vänster, mittenfilen skulle köra rakt fram och högerfilen svänga höger och vi är på en enkelriktad gata utan mötande trafik 🙂 Vi kör hem till Kim och Victor där Javier ska hämta upp saker och hon och jag börjar prata och jag nämner för henne att jag varit ledsen och nere i några dagar så hon säger att jag kan ha järnbrist. Vilket jag genast vill åka hem och testa. Men först plockar jag upp ett fantastiskt recept på smoothie av henne, den här ska jag göra så fort jag varit på Farmers Market på lördag.

Fasen jag har ingen järn hemma, däremot har jag något som heter Spirulina från Trader Joes som har både, A, B, C, D vitamin, samt Järn och en massa annat smått och gott. Klockan är 10 på kvällen och jag tar 3 stycken för att chocka kroppen 🙂

Sen har jag ett jäkla vridande hela natten, inte nog med att jag har träningsvärk så jag håller på att dö nu är jag dessutom pigg som en lärka! Och all min trötthet, påstådda ledsamhet och nedstämdhet är som bortblåst. Nästan lite skrämmande att något så enkelt som järnbrist kunde leda till att man mår så dåligt? Men nu är det inskrivet i lilla viktiga boken, känner jag mig nere, ät järn!

Comments are closed.

NYA BLOGGEN: www.rebeckaponton.com/blog

Archives

© 2015 Rebecka Ponton. Powered by Wordpress.

Wordpress themes by WooThemes - Premium Wordpress Themes

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline