2012

Dag 2710 – Modelljobb i Malibu

Comments Off on Dag 2710 – Modelljobb i Malibu 16 August 2012

Dag 2710 – Modelljobb i Malibu

Upp vid 8, vaknade redan vid 7 faktiskt, men låg och försökte somna om, det har inte blivit många timmar i natt. För att chocka kroppen och fortsätta vara pigg som en lärka idag så tar jag 2 Spirulina innan jag vid 8.30 åker till posten och postar åt Pressklubben, skickar ut de Plaque som ännu inte blivit ivägskickade till de som vann på 54th SoCal Journalism Awards. Åker iväg till Malibu och hem till min kompis, idag ska vi ha fotografering i hennes hus för hennes nya online boutique. Kaffe och sen blir det sminkning.

Dom bor superfint med utsikt över Zuma beach så det blir foton på deras terasser, här en av de outfits vi valt ut.

Skjortan är från Gina och den är så jäkla snygg med sin höga krage.

Vi tar massor med foton på mig och hennes jättefina smycken och tar en paus mitt på dagen då vi äter pizza, gott! Är klara vid 4.30, och det har varit en kanondag, jag är världens lyckligaste människa igen, jippi!! Svårt att se men fotot nedanför så är det inte bara himmel i bilden utan det är även havet mitt på bilden, häftigt eller hur?

Fastnar i bilköerna på vägen så stannar på Target och köper ögonbrynspenna, vi gjorde om dom helt idag, ska visa bilder när jag fått dom, men jag är supernöjd, vilken underbar dag! Vi går till Oliva och äter middag och myser och dricker lite vin, ikväll ska jag sova!

 

Comments are closed.

NYA BLOGGEN: www.rebeckaponton.com/blog

Archives

© 2015 Rebecka Ponton. Powered by Wordpress.

Wordpress themes by WooThemes - Premium Wordpress Themes

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline