2011

Dag 2484B – Nyårslöften

Comments Off on Dag 2484B – Nyårslöften 30 December 2011

Dag 2484B – Nyårslöften

Imorgon bitti kommer vi att bege oss till Kalmar och Björnö slott på Nyårsfest, jag tar för givet att där inte finns något gratis Wifi så tänkte passa på och önska Gott Nytt År nu!

Så ska ni sluta röka så är bästa metoden den som slutligen fick mig att sluta röka nämligen Allen Carrs seminarium, boken är skit men seminariet är fantastiskt – Det enkla sättet att sluta röka och snusa som det heter på svenska: http://easyway.nu/

Bara en sådan där liten på-vägen-ide. Springer ni någonsin in i min pappa så kan ni ju påminna honom om att boka en tid, så gör ni mig en björntjänst!

Så mina nyårslöften för 2012 är något jag ska sova på inatt, men jag tror ju på att allting alltid ska förbättras så även 2012 ska ju bli mycket bättre än 2011 var.

Men nummer ett är att jag tänker bli stark, inte så noga hur jag tänker vända till mig men stark ska jag bli. Dags att ta upp Spanskan på allvar.
Satsa på Rydaholmsmetoden. Vi ska in i Mexico 2012 med RM!
Jag ska äta mindre portioner.
Måste bli bättre på att fokusera.
Samt så ska jag nog bli lite mer Amerikansk och sluta vara så jäkla blygsam när jag pratar om vad jag gör, funkar ju på svenskar men då jag bor i USA så är det nog dags att lära sig att sälja in sig själv lite bättre – bli lite amerikaniserad så att säga 🙂

Det här är en jättebra start på 2012 resten kommer jag på inatt!

GOTT NYTT ÅR!

 

Comments are closed.

NYA BLOGGEN: www.rebeckaponton.com/blog

Archives

© 2015 Rebecka Ponton. Powered by Wordpress.

Wordpress themes by WooThemes - Premium Wordpress Themes

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline